International Workforce B.V. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. International Workforce B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller hanteert, net als International Workforce B.V. een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over International Workforce B.V.

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf International Workforce B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Oosterbeek. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, International Workforce B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 53197356. Op deze webpagina kan je ook lezen wat International Workforce B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals International Workforce B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een onderneming als International Workforce B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.