International Payroll Professionals BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. International Payroll Professionals BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met International Payroll Professionals BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een partij als International Payroll Professionals BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als International Payroll Professionals BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer info over International Payroll Professionals BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf International Payroll Professionals BV. Zo is deze onderneming gelegen in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, International Payroll Professionals BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66698480. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat International Payroll Professionals BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.