Interim Payrolling B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Interim Payrolling B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Interim Payrolling B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Interim Payrolling B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Interim Payrolling B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Wapenveld. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Interim Payrolling B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59333782. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Interim Payrolling B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Interim Payrolling B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partij als Interim Payrolling B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.