Interim Payroll Services is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Interim Payroll Services kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Interim Payroll Services

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Interim Payroll Services. Zo is deze organisatie gevestigd in Huizen. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Interim Payroll Services is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 55659519. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat Interim Payroll Services ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroller zoals Interim Payroll Services neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Interim Payroll Services is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Interim Payroll Services een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het best bij jouw onderneming past.