Interactief HR Solutions II BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Interactief HR Solutions II BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Interactief HR Solutions II BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die een partij als Interactief HR Solutions II BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als Interactief HR Solutions II BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Interactief HR Solutions II BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Interactief HR Solutions II BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Berkel en Rodenrijs. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Interactief HR Solutions II BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65376153. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Interactief HR Solutions II BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.