INTER-FACILITY Employment BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. INTER-FACILITY Employment BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals INTER-FACILITY Employment BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een bedrijf als INTER-FACILITY Employment BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als INTER-FACILITY Employment BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over INTER-FACILITY Employment BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf INTER-FACILITY Employment BV. Zo is deze organisatie gelegen in Groningen-Stad. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. INTER-FACILITY Employment BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67043437. Op deze pagina kan je ook zien wat INTER-FACILITY Employment BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.