Innovadoo Personeelsdiensten BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Innovadoo Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Innovadoo Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Innovadoo Personeelsdiensten BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller rekent, net als Innovadoo Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Innovadoo Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Innovadoo Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Enschede. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Innovadoo Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 61256080. Op deze pagina kan je ook lezen wat Innovadoo Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen regio.