Individu Uitzendbureau is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Individu Uitzendbureau kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Individu Uitzendbureau een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Individu Uitzendbureau

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Individu Uitzendbureau. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Individu Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 33241347. Op deze pagina kan je ook zien wat Individu Uitzendbureau ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Individu Uitzendbureau neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partner als Individu Uitzendbureau inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.