Incontrol Solutions BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Incontrol Solutions BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Incontrol Solutions BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een partij als Incontrol Solutions BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Incontrol Solutions BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Incontrol Solutions BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Incontrol Solutions BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Incontrol Solutions BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53709004. Op deze site kan je ook inzien wat Incontrol Solutions BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.