InAktie Payroll BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. InAktie Payroll BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met InAktie Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als InAktie Payroll BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf kies, net als InAktie Payroll BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over InAktie Payroll BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf InAktie Payroll BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Enkhuizen. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. InAktie Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58045090. Op deze site kan je ook lezen wat InAktie Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.