in2Contracts BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. in2Contracts BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met in2Contracts BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als in2Contracts BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als in2Contracts BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over in2Contracts BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf in2Contracts BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Bussum. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. in2Contracts BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 64806251. Op deze site kan je ook zien wat in2Contracts BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.