In Person Payroll II BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. In Person Payroll II BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als In Person Payroll II BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over In Person Payroll II BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf In Person Payroll II BV. Zo is deze onderneming gelegen in Enschede. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, In Person Payroll II BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 52551024. Op deze website kan je ook lezen wat In Person Payroll II BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals In Person Payroll II BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als In Person Payroll II BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.