In Person Payroll BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. In Person Payroll BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als In Person Payroll BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over In Person Payroll BV

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf In Person Payroll BV. Zo is deze organisatie gelegen in Enschede. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, In Person Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 67306683. Op deze site kan je ook lezen wat In Person Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met In Person Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als In Person Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.