Impulse Executive Search & Consultancy is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Impulse Executive Search & Consultancy kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Impulse Executive Search & Consultancy neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Impulse Executive Search & Consultancy inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Impulse Executive Search & Consultancy een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Impulse Executive Search & Consultancy

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Impulse Executive Search & Consultancy. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Impulse Executive Search & Consultancy is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53459040. Op deze pagina kan je ook lezen wat Impulse Executive Search & Consultancy ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.