Impact-HR BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Impact-HR BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie zoals Impact-HR BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Impact-HR BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Impact-HR BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jou past.

Extra informatie over Impact-HR BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Impact-HR BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Moergestel. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Impact-HR BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63416034. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Impact-HR BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.