IMG Engineering is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. IMG Engineering kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als IMG Engineering een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over IMG Engineering

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf IMG Engineering. Zo is deze organisatie gevestigd in Oud-Beijerland. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. IMG Engineering is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 56652453. Op deze website kan je ook lezen wat IMG Engineering ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals IMG Engineering neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die een partij als IMG Engineering inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.