iExpat BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. iExpat BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over iExpat BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf iExpat BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Oranjewoud. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, iExpat BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 70032726. Op deze site kan je ook lezen wat iExpat BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals iExpat BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als iExpat BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als iExpat BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.