Idealjob B.V, is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Idealjob B.V, kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Idealjob B.V, een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Meer weten over Idealjob B.V,

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Idealjob B.V,. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Idealjob B.V, is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61989681. Op deze site kan je ook inzien wat Idealjob B.V, ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Idealjob B.V, neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Idealjob B.V, is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.