ICTWaarborg payrolling is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ICTWaarborg payrolling kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over ICTWaarborg payrolling

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf ICTWaarborg payrolling. Zo is dit bedrijf gevestigd in De Goorn. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, ICTWaarborg payrolling is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34244342. Op deze webpagina kan je ook lezen wat ICTWaarborg payrolling ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals ICTWaarborg payrolling neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als ICTWaarborg payrolling inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller kies, net als ICTWaarborg payrolling een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.