Ictopus Personeel is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ictopus Personeel kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Ictopus Personeel een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.

Meer weten over Ictopus Personeel

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Ictopus Personeel. Zo is deze onderneming gelegen in Elsloo. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Ictopus Personeel is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 14627990. Op deze site kan je ook inzien wat Ictopus Personeel ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Ictopus Personeel neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een onderneming als Ictopus Personeel inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.