IBT Flex BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. IBT Flex BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over IBT Flex BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf IBT Flex BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. IBT Flex BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69120331. Op deze website kan je ook lezen wat IBT Flex BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met IBT Flex BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als IBT Flex BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als IBT Flex BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.