IBB Consultancy BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. IBB Consultancy BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als IBB Consultancy BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over IBB Consultancy BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf IBB Consultancy BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. IBB Consultancy BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 59479795. Op deze site kan je ook zien wat IBB Consultancy BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met IBB Consultancy BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partner als IBB Consultancy BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.