I.B. Bachman Holding BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. I.B. Bachman Holding BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over I.B. Bachman Holding BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf I.B. Bachman Holding BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, I.B. Bachman Holding BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 34152431. Op deze webpagina kan je ook zien wat I.B. Bachman Holding BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller vergelijkbaar met I.B. Bachman Holding BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als I.B. Bachman Holding BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als I.B. Bachman Holding BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.