HW Personeelsdiensten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HW Personeelsdiensten BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als HW Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over HW Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf HW Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Dordrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, HW Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 60395435. Op deze pagina kan je ook inzien wat HW Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met HW Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een bedrijf als HW Personeelsdiensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.