HvK Result Recruitment Groep is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HvK Result Recruitment Groep kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als HvK Result Recruitment Groep een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over HvK Result Recruitment Groep

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf HvK Result Recruitment Groep. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. HvK Result Recruitment Groep is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 34222516. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat HvK Result Recruitment Groep ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals HvK Result Recruitment Groep neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een onderneming als HvK Result Recruitment Groep inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.