Human Work Live BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Human Work Live BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Human Work Live BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Human Work Live BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Musselkanaal. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Human Work Live BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60340606. Op deze website kan je ook inzien wat Human Work Live BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Human Work Live BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Human Work Live BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als Human Work Live BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jou past.