Human Capital Resources BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Human Capital Resources BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Human Capital Resources BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als Human Capital Resources BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf rekent, net als Human Capital Resources BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Human Capital Resources BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Human Capital Resources BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Human Capital Resources BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 67729266. Op deze website kan je ook zien wat Human Capital Resources BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om samen te werken voor een partner in de eigen buurt.