Huibers salaris- hrm BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Huibers salaris- hrm BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Huibers salaris- hrm BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Huibers salaris- hrm BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Huibers salaris- hrm BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Veenendaal. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Huibers salaris- hrm BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59266066. Op deze website kan je ook zien wat Huibers salaris- hrm BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Huibers salaris- hrm BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partij als Huibers salaris- hrm BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.