HTW Diensten is een payroll organisatie die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HTW Diensten kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als HTW Diensten een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over HTW Diensten

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf HTW Diensten. Zo is deze onderneming gelegen in Rijssen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, HTW Diensten is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 8185618. Op deze pagina kan je ook lezen wat HTW Diensten ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals HTW Diensten neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als HTW Diensten wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.