H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb.

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Leidschendam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63936291. Op deze website kan je ook zien wat H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als H.T.G. van Beek / 24People Leidschendam-Voorb. een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jou past.