HSU Lento BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HSU Lento BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met HSU Lento BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als HSU Lento BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als HSU Lento BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer info over HSU Lento BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf HSU Lento BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Dordrecht. Is het cruciaal om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, HSU Lento BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 58935010. Op deze webpagina kan je ook tot je nemen wat HSU Lento BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.