HRM Company BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HRM Company BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over HRM Company BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf HRM Company BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Deest. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. HRM Company BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 11052064. Op deze site kan je ook inzien wat HRM Company BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met HRM Company BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een onderneming als HRM Company BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als HRM Company BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.