HR2Payroll BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HR2Payroll BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals HR2Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als HR2Payroll BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als HR2Payroll BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over HR2Payroll BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf HR2Payroll BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Tiel. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, HR2Payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 50073079. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat HR2Payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.