HR Path BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HR Path BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over HR Path BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf HR Path BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, HR Path BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69977666. Op deze pagina kan je ook inzien wat HR Path BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals HR Path BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als HR Path BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als HR Path BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.