HPFP BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HPFP BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als HPFP BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over HPFP BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf HPFP BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Apeldoorn. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. HPFP BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67640273. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat HPFP BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals HPFP BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als HPFP BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.