HP&Advies V.O.F. is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HP&Advies V.O.F. kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over HP&Advies V.O.F.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf HP&Advies V.O.F.. Zo is deze onderneming gevestigd in Oosterwolde. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, HP&Advies V.O.F. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58052003. Op deze pagina kan je ook inzien wat HP&Advies V.O.F. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met HP&Advies V.O.F. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll partij als HP&Advies V.O.F. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als HP&Advies V.O.F. een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jouw onderneming past.