Hotel Management Support BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Hotel Management Support BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller bepaalt, net als Hotel Management Support BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Hotel Management Support BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Hotel Management Support BV. Zo is deze onderneming gelegen in Wenum Wiesel. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Hotel Management Support BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 68168330. Op deze site kan je ook lezen wat Hotel Management Support BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroller zoals Hotel Management Support BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een onderneming als Hotel Management Support BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.