Hospitality Staffing BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Hospitality Staffing BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Iedere payroller bepaalt, net als Hospitality Staffing BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Hospitality Staffing BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Hospitality Staffing BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Leiden. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Hospitality Staffing BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59108258. Op deze website kan je ook zien wat Hospitality Staffing BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Hospitality Staffing BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Hospitality Staffing BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.