Horecare B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Horecare B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Horecare B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als Horecare B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Horecare B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Horecare B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Horecare B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Maastricht. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Horecare B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56469411. Op deze website kan je ook inzien wat Horecare B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.