Horecahelden BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Horecahelden BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Horecahelden BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Horecahelden BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Amersfoort. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Horecahelden BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 58942815. Op deze website kan je ook lezen wat Horecahelden BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten face to face overleggen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Horecahelden BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partij als Horecahelden BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Horecahelden BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroller het best bij jouw onderneming past.