Horeca Partner B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Horeca Partner B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Horeca Partner B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Horeca Partner B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Horeca Partner B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over Horeca Partner B.V.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Horeca Partner B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Goes. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Horeca Partner B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 68739796. Op deze pagina kan je ook lezen wat Horeca Partner B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.