Horeca Brigade is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Horeca Brigade kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Horeca Brigade een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Meer weten over Horeca Brigade

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Horeca Brigade. Zo is deze onderneming gelegen in Utrecht-Stad. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Horeca Brigade is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53176383. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Horeca Brigade ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller zoals Horeca Brigade neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroller als Horeca Brigade wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.