HN Dienstverlening BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. HN Dienstverlening BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met HN Dienstverlening BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als HN Dienstverlening BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als HN Dienstverlening BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra informatie over HN Dienstverlening BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf HN Dienstverlening BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Emmer-Compascuum. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, HN Dienstverlening BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 59416068. Op deze pagina kan je ook lezen wat HN Dienstverlening BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.