HGL Staffing BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HGL Staffing BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over HGL Staffing BV

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf HGL Staffing BV. Zo is deze organisatie gelegen in Leiden. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, HGL Staffing BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59108290. Op deze website kan je ook tot je nemen wat HGL Staffing BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals HGL Staffing BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een onderneming als HGL Staffing BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als HGL Staffing BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.