Hetpayrollbureau.nl B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Hetpayrollbureau.nl B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Hetpayrollbureau.nl B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Hetpayrollbureau.nl B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Breda. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Hetpayrollbureau.nl B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 52720578. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Hetpayrollbureau.nl B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Hetpayrollbureau.nl B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Hetpayrollbureau.nl B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Hetpayrollbureau.nl B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.