Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partij als Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer info over Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV. Zo is deze organisatie gelegen in Kerkdriel. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 58956115. Op deze pagina kan je ook inzien wat Het Uitzendbureau.nl Bommelerwaard BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.