Heri B.V. is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Heri B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf rekent, net als Heri B.V. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Heri B.V.

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Heri B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Rijen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Heri B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 58967397. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Heri B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Heri B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat een partner als Heri B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.