Her-I BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Her-I BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Her-I BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Her-I BV

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Her-I BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Nijmegen. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Her-I BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63735296. Op deze website kan je ook lezen wat Her-I BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Her-I BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een partner als Her-I BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.