Heiwegen Consultancy BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Heiwegen Consultancy BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over Heiwegen Consultancy BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Heiwegen Consultancy BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Apeldoorn. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Heiwegen Consultancy BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 8060233. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Heiwegen Consultancy BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Heiwegen Consultancy BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat een partner als Heiwegen Consultancy BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf kies, net als Heiwegen Consultancy BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.