HDK B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. HDK B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over HDK B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf HDK B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Baexem. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, HDK B.V. is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 58057986. Op deze website kan je ook inzien wat HDK B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals HDK B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als HDK B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als HDK B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.